Producatorul indian de autoturisme, Tata Motors, va scoate oficial pe piata autoturismul Nano, cunoscut pentru pretul foarte mic la care se va vinde, in luna octombrie 2008, potrivit unui oficial al companiei, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
"Ne mentinem calendarul de lansare a modelului Nano, iar lansarea oficiala va avea loc in a doua jumatate a urmatorului an fiscal", a declarat directorul administrativ al Tata Motors, Ravi Kant, ce monitorizeaza lucrarile de constructie a noii divizii unde va fi produs autoturismul, situata la 40 kilometri de orasul Kolkata din vestul regiunii Bengal.

Tata Motors a facut publica aparitia modelului Nano, ce va costa 2.500 dolari, fiind cea mai ieftina masina din lume, in luna ianuarie, precizand ca noul model cu patru locuri va incepe sa fie produs anul acesta, la uzina din vestul regiunii Bengal.

"Echipamentul necesar uzinei din Bengal va sosi in curand", a adaugat Kant. Tata Motors a precizat ca va produce initial 250.000 autoturisme Nano, estimand ca cererea anuala va atinge un milion de unitati. Anul fiscal al companiei dureaza din aprilie pana in martie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri