Ford Motor Co a raportat o scadere cu 28% a vanzarilor in Statele Unite in iunie fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a diminuarii vanzarilor de camioane si de vehicule sport utilitare (sport utility vehicle-SUV-), consemneaza Reuters, citat de NewsIn.
Ford a vandut in iunie doar 174.091 masini in iunie, comparativ cu 242.029 autovehicule vandute in aceeasi luna din 2007, incluzand toate marcile producatorului de autovehicule, potrivit Ford.

Vanzarile de autovehicule marca Ford, Lincoln si Mercury au scazut cu 12,1%, vanzarile de vehicule sport, cu 54,7%, iar cele de camioane, cu 37,8%, arata Ford.

In iunie 2008 au existat 24 de zile in care s-au facut vanzari, spre deosebire de iunie anul trecut, cand au existat 27 de zile comerciale.

Constructorul american este prezent in Romania, unde a cumparat 72,4% din capitalul uzinei Automobile Craiova contra sumei de 57 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri