Fiat a anuntat o editie limitata realizata in colaborare cu Renzo Rosso, designer-ul marcii Diesel, pentru 10.000 unitati Fiat 500 by Diesel.
“Produsa in doar 10.000 de unitati, Fiat 500 by Diesel va fi comercializata exculusiv on line si va avea o serie de specificatii de design cu totul inedite, incepand chiar cu culoarea caroseriei denumita verde Diesel”, au informat reprezentantii Fiat, potrivit unui comunicat al AutoItalia Group.

Fiat 500, remake al modelului din anii '50, este disponibil in Romania in trei variante de echipare (Pop, Lounge si Sport) la un pret intre 11.500 euro cu TVA si 13.800 euro cu TVA.

Modelul de clasa mica este disponibil cu o gama de trei motorizari Euro 5, 1,2 litri 69 CP, 1,3 Multijet 75 CP si 1,4 litri 100 CP.

Cel mai scump model comandat in Romania este un Fiat 500 rosu, 1,4 litri 100 CP Lounge, cu o valoare totala de 18.836 euro cu TVA.

Clientii prefera in proportie de 13% masini echipate cu trapa, 5% masini cu cutie de viteze automata, culorile predominante fiind alb si alb perlat (15% + 12%), rosu (19%), si negru (14%). Motorizarea cea mai cautata este 1,4 litri 100 CP.

In dotarea standard sunt incluse ABS+EBD, sapte airbag-uri, aer conditionat, radio CD + MP3, inchidere centralizata. Echiparea de top, Sport, include sistem Blue&Me cu port USB pentru conectare la MP3 Player si jante din aliaj de 15 inchi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri