Constructorul francez de masini exotice Bugatti planuieste sa combine modelele sale, roadster-ul Grand Sport si coupe-ul Sang Noir pentru a produce 15 unitati Veyron 16.4 Grand Sport Sang Noir.
Pe langa modelele la care lucreaza in prezent, Veyron GT care poate atinge o viteza de 430 km/h si un model cu patru usi, Bugatti ia in calcul o versiune din fibra de carbon Sang Noir a modelului Veyron 16.4 Grand Sport.

La fel ca si in cazul coupe-ului Sang Noir, Bugatti va produce doar 15 exemplare Veyron 16.4 Grand Sport Sang Noir.

Veyron 16.4 Grand Sport Sang Noir va avea 1001 CP, la fel ca si coupe-ul Sang Noir, iar viteza maxima va fi de 407 km/h cu plafonul inchis, sau 305 km/h decapotabila.

Modelul Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport (987CP) are o productie de 150 unitati, din care 50 de masini au fost deja vandute.

Modelul Grand Sport are un pret de 1,4 milioane euro.

Bugatti a fabricat pana acum editiile limitate Pegaso, Hermes, Pur Sang, Sang Noir (1001CP), Veyron Grand Sport (987 CP).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri