Compania de leasing operational Arval Romania, parte a BNP Paribas Group, estimeaza anul acesta dublarea cifrei de afaceri, la 16 -17 milioane de euro.
Prezenta in Romania din 2006, Arval detine in prezent o flota de 1.700 vehicule.

Compania l-a numit pe Alessandro Gallinella in functia de business development manager al Biroului Italian, infiintat pentru cele peste 15.000 de intreprinderi cu capital italian din Romania.

„Am decis sa infiintam un Birou dedicat companiilor italiene din Romania ca urmare a unui numar in crestere de astfel de firme cu care colaboram inca de la intrarea Arval pe piata din Romania. Arval este liderul pietei de leasing operational in Italia si aprecierea de care se bucura in aceasta tara se reflecta si in activitatea din Romania”, a declarat Arnault Leglaye (foto), managing director Arval.

Alessandro Gallinella are cu o experienta solida pe piata de leasing operational auto din Italia iar pana in prezent, a ocupat functia de relationship manager in cadrul Directiei Comerciale Italia.

Compania are peste 100 de clienti, printre care se numara atat companii multinationale, dar si companii romanesti. Principalii clienti Arval sunt Enel, Lafarge, Sanofi Aventis, Credit Europe Bank, Curiero.

In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 22 de unitati si avand o larga retea de parteneriate in alte 17 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri