Reteaua de distributie Ford in Romania a pregatit, in asociere cu grupul NBG Leasing, o oferta de finantare pentru intreaga gama de autoturisme si autovehicule comerciale marca Ford.
Campania are ca referinta modelul Ford Mondeo echipat cu computer de bord, ABS si EBD, 7 airbag-uri, radioCD, sistem de climatizare, jante din aliaj si multe alte accesorii, la pretul de 15.967 euro, fara TVA.

Conditiile solutiei de finantare pentru gama Ford, desfasurata prin NBG Leasing, cuprind dobanda fixa 4,9% pentru primele 18 luni; discount suplimentar de 2% din pretul de achizitie al autovehiculului, care se adauga ofertelor Ford; taxa de analiza de 1,9% din pretul de achizitie; perioada maxima de 60 de luni; valoare reziduala maxim 35% pentru o perioada de sub 48 de luni sau maxim 20% pentru o perioada mai mare de 3 ani.

„Dorim sa diversificam cat mai mult structura ofertelor Ford, venind in intampinarea clientilor nostri cu solutii pretabile nevoilor acestora. In conditiile economice actuale am ales asocierea cu un partener de finantare solid, pentru a inlesni accesul cumparatorilor la gama de modele marca Ford”, a declarat directorul de vanzari al Romcar, Dragos Magdalina.

Valabilitatea promotiei este de 4 luni si a debutat la inceputul saptamanii in toate locatiile de distributie ale retelei Romcar.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri