General Motors Southeast Europe, importatorul Opel si Chevrolet in Romania, va aduce pe plan local in 2-3 saptamani noul model Chevrolet Cruze la un pret de 13.200 euro cu TVA, disponibil in prezent pentru comenzi.
Chevrolet Cruze are doua motorizari pe benzina, 1,6 litri 113 CP, 1,8 litri 141 CP, dotate cu transmisie manuala, care ating 100 km/h in 11,8, respectiv 10 secunde, cu un consum de combustibil in regim mixt de 6,8 l/100 km.

Modelul vine si cu un motor turbodiesel de 2 litri 150 CP cu un consum de combustibil de 5,6 l/100 km in regim mixt, care atinge 100 km/h in 8,7 secunde. Pe parcursul acestui an va fi lansata si versiunea de 125 CP.

Motorul de 1,6 litri este inclus in dotarea standard a variantei de baza si a variantelor LS, in timp ce motorul de 1,8 litri este prevazut in dotarea standard a variantei LT si in dotarea optionala a variantei LS.

Ambele motoare sunt disponibile cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza sau cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza.

Motorul turbo diesel de 2 litri este prevazut in dotarea variantelor LS si LT, iar versiunea de 125 cp este inclusa in dotarea variantei de baza si a variantelor LS. Ambele motoare sunt disponibile numai cu transmisie manuala.

Sistemul de climatizare cu comanda manuala este inclus ca dotare optionala pentru varianta de baza si ca dotare standard pentru variantele LS, in timp ce sistemul automat de climatizare pe doua zone reprezinta o dotare standard pentru varianta LT.

Sistemul audio MP3 si afisaj bicolor este inclus in dotarea standard a variantei de baza si a variantelor LS. Sistemul LT mai include un schimbator automat de CD-uri, cu 6 discuri, integrat in plansa de bord si un port USB pentru conectarea unui iPod situat in consola centrala. Sistemul de navigatie pe baza de DVD este inclus in dotarea standard a tuturor variantelor si include un afisaj color de 7 inch pentru harta.

Dotarea standard a autovehiculului include airbaguri frontale pentru sofer si pasagerul din fata, airbaguri cortina, airbaguri laterale montate in scaunele din fata si un pedalier pliabil.

Sistemul de antiblocare la franare (ABS) a celor patru roti, sistemul de control al tractiunii (TCS) si sistemul electronic de distributie a fortei de franare (EBD), care controleaza forta de franare fata-spate, sunt incluse in dotarea standard. Sistemul electronic de control al stabilitatii (ESC), de asemenea vine in dotare standard.

Chevrolet Cruze are circa 4,60 metri lungime si va inlocui modelul Nubira pe pietele europene.

Modelul Cruze este fabricat in Gunsan, Coreea de Sud, pentru pietele europene si in Ohio pentru America, iar in St. Petersburg pentru Rusia.

Noile generatii Opel Astra si Meriva, Chevrolet Spark vor fi lansate in Romania in primul trimestru din 2010.

La noi in tara, GM este prezent cu un birou de reprezentare al General Motors Southeast Europe incepand cu 1997.

Reteaua de dealeri GM pentru marcile Chevrolet si Opel are in prezent 35 de locatii. Majoritatea distribuitorilor sunt dual brand, comercializand ambele marci, Opel si Chevrolet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri