Audi, impreuna cu conducerea grupului VW, a decis ca modelul Audi Q3 sa fie produs la fabrica Seat din Martorell, Spania, incepand cu 2011.
“Suntem incantati ca am reusit sa mentinem relatii foarte bune in ultimii ani cu Audi si vom continua sa dezvoltam aceste raporturi si in viitor prin productia ultimului model al marcii in fabrica noastra de la Martorell” a declarat presedintele Seat, Erich Schmitt.

Galerie foto (38): Audi Cross Coupe quattro

Prin productia noului model Audi Q3, Seat va garanta cel putin 1.200 de locuri de munca la fabrica din apropierea orasului Barcelona, generand si un efect pozitiv important asupra industriei producatoare de componente pentru autoturisme din Spania.

Audi va investi 300 milioane euro pentru constructia celui de-al treilea SUV al gamei. Productia anuala va fi de circa 80.000 de masini.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri