AutoItalia Group, importatorul Infiniti pe plan local, a lansat in Romania modelul Infiniti G37 Cabrio, la un pret de pornire de 43.110 euro fara TVA, care va fi disponibil incepand din luna august.
Infiniti G37 Cabrio dispune de un motor V6 de 3,7 litri pe benzina, care furnizeaza 320 CP catre rotile din spate. Modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,2 secunde si are o viteza maxima limitata la 250 km/h.

G37 Cabrio este disponibil in doua versiuni, GT si GT Premium, ambele cu un acoperis metalic rabatabil din trei parti.

Versiunea de baza, numita GT, include jante de 19" din aliaj cu frane sport, un deflector de aer, scaune din piele, faruri adaptive bi-Xenon, climatizare automata cu reglare separata stanga-dreapta, cu recirculare automata a aerului, cheia inteligenta Infiniti, precum si scaunele fata incalzite si reglabile electric, vopsea „auto-cicatrizanta” rezistenta la zgarieturi, creata de Infiniti.

G37 Cabrio este primul produs Infiniti din lume care incorporeaza un nou sistem de informatii si divertisment care poarta numele de Connectiviti. In versiunea GT, acesta include un sistem audio cu sapte boxe, cu unitate CD cu compatibilitate MP3. Acest sistem include si un dispozitiv Music Box cu o capacitate de 2 GB, asigura conectivitate iPod/USB si o conexiune Bluetooth cu comenzi vocale pentru telefon. Nu lipsesc nici senzorii de parcare si o camera video pentru mersul inapoi. Una dintre putinele optiuni oferite este transmisia automata cu sapte trepte, cu padele din magneziu.

Pentru un cost suplimentar de 3.053 euro fara TVA, Infiniti ofera versiunea GT Premium, 46.135 euro fara TVA. Cel mai important element suplimentar este sistemul Connectiviti+. Semnul „+” indica un sistem de navigatie standard cu un hard-disc de 30 GB, care include o baza de date cu puncte de interes in format 3D oferit de Ghidul Verde Michelin. Dispozitivul music box are acum o capacitate 10 GB de muzica, ceea ce inseamna aproximativ 300 de CD-uri.

Scaunele fata, imbracate in piele si reglabile electric, dispun de o functie de memorare care leaga pozitia scaunului de cheia inteligenta si pot fi atat racite, cat si incalzite. Tetierele fata incorporeaza fiecare cate un difuzor unic Bose Personal ca parte a Bose Premium Sound System cu 13 difuzoare. Acest sistem este capabil sa filtreze zgomotele de fundal si sa modifice setarile de egalizare, astfel incat sunetul sa fie perfect indiferent daca acoperisul este ridicat sau coborat.

Mai multe informatii despre modelul decapotabil sunt disponibile aici.

AutoItalia Group a devenit importatorul marcii japoneze premium Infiniti in luna iunie 2009. Compania va inaugura in septembrie un showroom cu service pentru Infiniti in Otopeni. In showroom vor fi disponibile modelele G37 sedan, G37 Coupe, G37 cabrio si SUV-urile EX 37, FX 50. Preturile variaza intre 44.000 euro cu TVA si 73.000 euro cu TVA.

Importatorul estimeaza ca va vinde 100 de masini in primul an. In prezent, circula prin Romania 500 de Infiniti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri