AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania, a inaugurat doua noi centre integrate de vanzari si service in Focsani si Iasi, investitii de 7 milioane euro realizate de partenerii Auto Tivoli si Auto Padova.
Complexul Auto Tivoli din Focsani, care deserveste marcile Fiat si Fiat Professional, a necesitat o investitie de peste 2 milioane euro. Suprafata centrului este de 5.000 metri patrati. In noul complex auto vor lucra peste 50 de persoane.

Showroom-ul din Focsani are o suprafata de 500 metri patrati, iar service-ul auto este construit pe 700 metri patrati. Auto Tivoli face parte din grupul Auto Sima Beyer care mai are showroom-uri pentru marcile Dacia, Renault, Chevrolet, Opel si Nissan. Grupul este detinut de Stan Sima. Omul de afaceri detine si o benzinarie.

Auto Padova a investit circa 5 milioane euro la Iasi intr-un centru auto de vanzari si service dedicat marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong si Iveco. Noua constructie de pe raza comunei Letcani, ce acopera o suprafata totala de 20.000 m.p., din care 4.200 m.p. spatiu construit, este structurata pe mai multe compartimente avand un show-room cu o suprafata de expunere de 1.000 m.p., service-ul Fiat, Alfa Romeo, Lancia, service-ul Ssang Yong, service-ul Iveco - ce functioneaza ca unitati independente, si cladirea pentru birouri de vanzari si logistica, cu o suprafata de 600 mp.

Unitatea Service pentru autoturisme si vehicule comerciale, cu o suprafata de 800 mp, are 14 posturi de lucru dotate cu elevatoare de 3 si 5 tone. Auto Padova face parte din grupul Romil.

Prezent la Focsani, presedintele AutoItalia, Herbert Stein, a spus ca nu poate estima cand se va termina criza din auto. "In urma cu cateva luni credeam ca vom scapa de criza la sfarsitul lui 2009, insa in prezent nu mai sunt asa de sigur, este imposibil de facut previziuni", a declarat Stein.

AutoItalia are in prezent 35 de showroom-uri in tara, iar pana la sfarsitul anului va ajunge la 38 de centre de vanzari si service.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri