Infiniti, marca premium japoneza, va aduce anul acesta noi schimbari la interior modelelor sport cu doua usi G Coupe, Cabrio si va introduce o noua echipare numita Premium.
Noul aspect interior plaseaza in centrul atentiei o consola redesenata pe baza celei care se regaseste in interiorul modelelor crossover EX si FX. Consola regandita are la baza caracterul aparte al interiorului modelelor Infiniti si pune accentul pe materialele naturale si pe arta japoneza.

Insertiile din aluminiu din habitaclu formeaza acum un nou model, inspirat din caligrafia traditionala japoneza. Exista o finisare noua, pentru ornamentele optionale din lemn de artar, iar culoarea de fundal a cadranelor si a tabloului de bord este acum albul.

Aspectul exterior al ambelor modele cu doua usi ramane nemodificat in rest.

Preturile modelelor sedan si coupe raman neschimbate (ajustate in functie de dotari). Preturile pentru modelele din gama G pentru anul 2010 incep de la 41.900 euro pentru sedan, 43.900 euro pentru coupe si 51.300 euro pentru modelul cabrio cu acoperis rigid. Pretul modelelor sedan x cu tractiune integrala incep de la 46.000 euro.

Infiniti a introdus o versiune „all-inclusive” numita Premium pentru variantele sedan si coupe.

Platforma de informatii si divertisment cu hard-disc Connectiviti oferita de Infiniti se regaseste pe modelul coupe pentru prima data, iar versiunea cu sistem de navigatie, Connectiviti+, este dotare standard pe toate modelele Premium noi. Connectiviti+ ofera o functionalitate mult imbunatatita comparativ cu sistemul de navigatie anterior. Printre noutati se numara grafica 3D si accesul exclusiv la informatiile turistice continute in Ghidul Verde Michelin. Totodata, calculeaza traseul de patru ori mai rapid decat versiunea anterioara functionand de pe DVD.

Pentru 2010, la paleta de culori a modelelor Coupe si Cabrio se adauga o noua culoare exterioara de nuanta gri inchis.

Modelele Premium sunt echipate standard cu un sistem audio Bose cu 11 difuzoare la care se adauga un hard-disc care permite stocarea a pana la 300 de CD-uri, cu camera pentru mersul cu spatele si cu sistemul Intelligent Cruise Control (ICC), o tehnologie inovatoare in materie de siguranta dezvoltata de Infiniti. Fiecare model Infiniti este deja echipat cu un sistem cruise control si cu un limitator de viteza, insa sistemul ICC este unul inteligent care foloseste senzori laser pentru a mentine o distanta corespunzatoare fata de vehiculul din fata. Cea mai noua versiune a sistemului ICC care functioneaza pe intreaga plaja de viteza va putea opri masina automat in caz de nevoie.

Noile editii Premium ale modelelor sedan si coupé sunt disponibile in varianta de lux GT – piele, scaune incalzite cu memorie si reglaj lombar electric pentru sofer – sau in versiunea mai sportiva S, cu dotari standard care vizeaza in primul rand soferul, precum directia activa pe patru roti (4WAS – four wheel active steering), diferentialul autoblocant (LSD - limited slip differential) si suspensiile, scaunele si franele sport.

Modelele de baza Infiniti sunt dotate cu faruri adaptive bi-Xenon, senzori de parcare, scaune si coloana de directie reglabile electric, jante din aliaj de 18 inchi, I-Key cu acces inteligent, cruise control/limitator de viteza si vopsea rezistenta la zgarieturi.

Preturile modelelor G cu echiparea Premium sunt 47.600 euro pentru G37 GT cu tractiune spate, 51.700 euro pentru G37 GT cu tractiune integrala, 49.600 pentru G37 Coupe GT si 54.900 euro pentru G37 Cabrio GT.

Marca japoneza este prezenta in Romania prin AutoItalia Group, care a devenit in 2009 importatorul Infiniti pe plan local.

Infiniti provine din Japonia, avand disponibile modele performante sedan, coupe, cabrio, SUV si crossover.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri