Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, organizeaza cea de-a doua competitie nationala de condus eficient, in parteneriat cu Grupul Rompetrol.
Honda GreenChallenge isi doreste sa micsoreze impactul sofatului agresiv asupra mediului inconjurator si asupra celorlalti participanti in trafic.

In 2009, consumul realizat de Honda a fost de 4,3 litri/100 km cu o Honda CR-V.

La prima editie, Honda Trading Romania a reusit sa atraga peste 38.000 de vizitatori, dintre care peste 2.400 s-au inscris in concurs.

Concurentii vor sofa virtual, cat mai ecologic si eficient pentru a obtine un punctaj cat mai mare intr-un timp record.

Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord 2.2 Diesel, Honda Insight Hybrid si Honda Jazz 1.4.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, și-a inceput activitatea in septembrie 2006 in calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri