Mansory Cooperation Gmbh, companie care imbunatateste performantele unor modele de masini, a scos la vanzare 7 Mercedes G-Couture, pretul pentru Romania fiind de 595.000 euro cu TVA.
Mansory a dezvaluit saptamana trecuta in cadrul salonului auto de la Geneva 3 programe de tuning noi, dintre care unul in serie limitata, Mansory G-Couture.

Mansory G-Couture este bazat pe modelul Mercedes G 55 AMG, proiectat in colaborare cu celebrul designer Philipp Plein.

Modelul este a 2-a creatie Mansory bazata pe un Mercedes dupa supercarul SLR McLaren. Productia acestuia este limitata la doar 7 exemplare.

Tehnic, se apropie de performantele unui supercar, datorita celor 700 CP obtinuti dupa modificarea integrala a motorului, indeosebi cu componente de la SLR McLaren. Rotile Mansory de 23” din aluminiu turnat completeaza echiparea standard.

Folosirea carbonului ca inlocuitor al materialelor standard are dublu efect: scaderea considerabila a greutatii modelului, dar si stabilirea culorii predominante exterioare a acestuia.

G-Couture continua traditia Mansory de a folosi carbon in mod excesiv la majoritatea modelelor sale, tocmai pentru a imbunatati performantele, lucru care a devenit deja traditional pentru compania din Brand.

Interiorul , complet modificat, vine cu o combinatie noua de piele si carbon, scaune individuale pentru locurile din spate, si un singur monitor incorporat intr.-o consola centrala posterioara.

O nota de finete o dau cele 2 genti de voiaj care vin in dotarea modelului si care poarta de asemenea semnatura designerului Philipp Plein.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri