Porsche Romania, importatorul Skoda pe plan local, a lansat noua Skoda Superb Combi la un pret de pornire de 18.281 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,4 litri benzina 125 CP.
Prezentat in premiera publicului la Salonul International de Automobile de la Frankfurt, Skoda Superb Combi este prezent in toate showroom-urile Skoda din Romania.

Motoarele din portofoliul Skoda Superb Combi sunt identice cu cele ale modelului Superb: trei motoare pe benzina (1.4 TSI 125 CP; 1.8 TSI 160 CP; 3.6 FSI V6 260 CP) si trei motoare diesel (1.9 TDI PD 105 CP; 2.0 TDI PD DPF 140 CP; 2.0 TDI CR DPF 170 CP). Toate motoarele sunt cu injectie, pentru un consum de combustibil cat mai mic posibil si emisii de noxe scazute. Toate versiunile cu tractiune integrala vor avea in dotare ultima generatie de cuplaj Haldex.

Superb Combi poate fi comandat in trei versiuni de echipare diferite – Comfort, Ambition si Elegance, diferentierea constand in design-ul interior si nivelul de dotare.

Noua Skoda Superb Combi are o lungime de 4,838 mm, o latime de 1,817 mm si inaltimea de 1,510 mm. Volumul portbagajului este de 633 litri, care, prin rabatarea scaunelor din spate, poate ajunge pana la 1,865 litri.

Nou model vine cu dotarea Footboard, compartimentul de depozitare pentru umbrela in portiera stanga spate, iluminarea exterioara cu ajutorul oglinzilor laterale, lanterna LED portabila in portbagaj si multe altele.

Pentru prima data in istoria marcii Skoda, modelul Superb Combi ofera optiunea de deschidere electrica a portbagajului. Din momentul deschiderii, trapa portbagajului se ridica automat pentru a usura accesul la bagaje, iar podeaua variabila, cu margine de incarcare joasa, permite incarcarea facila a obiectelor voluminoase.

Tot pentru prima data, acest nou model al marcii Skoda va fi disponibil cu sistem KESSY, sistem care permite pornirea motorului, inchiderea si blocarea usilor automobilului fara actionarea cu o cheie clasica. Ín locul acesteia, un transmitator portabil face legatura cu unitatea de control a sistemului electronic, astfel ca deschiderea si inchiderea usilor se face prin simpla atingere a manerului. Motorul este pus in functiune si oprit prin apasarea unui buton amplasat in partea dreapta a coloanei de directie.

Optional, Skoda Superb Combi este disponibila cu o trapa controlata electric. Cand lumina solara devine prea puternica, trapa se poate acoperi cu un parasolar. O alta inovatie interesanta este design-ul antenei de plafon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri