Vanzarile BMW Group Romania au crescut cu 17% in primul trimestru al acestui an, la 312 unitati din care 296 marca BMW si 16 marca Mini, cele mai vandute modele in acest interval fiind SUV-urile X5 si X6.
In primele trei luni din 2009, vanzarile BMW Group Romania au insumat 266 unitati, potrivit NewsIn.

Numai in luna martie a acestui an, vanzarile au crescut cu 31% fata de februarie, la 117 unitati. Pe primele trei locuri in topul vanzarilor din primul trimestru s-au situat SUV-urile, respectiv modelele BMW X5 (95 unitati), BMW X6 (65 unitati) si BMW X3 (37 unitati).

"Marca BMW se afla de mai bine de o jumatate de an pe un trend ascendent si in Romania. In ultima perioada am reusit sa incheiem fiecare luna pe prima pozitie in segmentul premium. Ultimul din lista de lansari a fost BMW Seria 5, disponibil pe piata din Romania la numai cateva saptamani dupa prezentarea in premiera de la Salonul Auto de la Geneva", au precizat reprezentantii BMW Group Romania.

Modelul BMW Seria 5 Sedan este disponibil la preturi incepand cu 35.100 euro, fara TVA. Livrarile se fac deja pentru sapte din cele opt versiuni de motorizare, patru pe benzina si patru pe motorina. Cea mai accesibila versiune este 520 diesel cu 184 de cai putere, pentru care livrarile se fac din iunie, in prezent primindu-se doar comenzi pentru aceasta versiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri