Noul BMW Seria 5 Touring, a patra generatie a modelului, este diponibil pentru comenzi pe piata romaneasca cu 4 motorizari la un pret de pornire de 44.387 euro cu TVA pentru 520d, primele livrari se vor face in septembrie.
Cel mai scump model 535i costa 53.907 euro cu TVA.

Noul BMW Seria 5 Touring isi va face intrarea pe piata cu doua motoare pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, si cu doua versiuni diesel, una cu patru cilindri si una cu sase cilindri.

Motorul pe benzina din echiparea BMW 535i Touring furnizeaza 306 CP, respectiv 204 CP in cazul modelului BMW 523i Touring. BMW 530d Touring este propulsat de un motor diesel cu sase cilindri dispusi in linie, care dezvolta 245 CP.

BMW 520d Touring, echipat cu motor diesel cu patru cilindri ce furnizeaza o putere de 184 CP are un consum mediu de combustibil de 5,1 litri/100km si un nivel al emisiilor CO2 de 135 g/km.

O transmisie automata cu opt trepte este disponibila optional pentru toate versiunile noii game BMW Seria 5 Touring. De asemenea, clientii pot opta pentru varianta sport, care dispune de clapete de schimbare a vitezelor amplasate pe volan.

Noul BMW Seria 5 Touring se remarca prin designul unic al suprafetelor. Caracterul special al noului model este reflectat de aspectul puternic si dinamic.

Noul BMW Seria 5 Touring dispune in dotarea standard de suspensie pneumatica pe puntea spate, care include si posibilitatea de reglare automata a garzii la sol. Adaptive Drive si Integral Active Steering sunt de asemenea disponibile in pachetul de dotari optionale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri