Noile Ford S-MAX si Galaxy completeaza portofoliul Ford cu cea mai recenta evolutie a liniei de design kinetic, noi materiale interioare si o gama eficienta de motorizari.
Preturile fara taxe ale celor doua modele pe piata locala pornesc pentru S-MAX de la 20.480 euro, iar pentru Galaxy de la 22.820 euro, ambele in configuratia 2.0 benzina 145 CP, nivel de echipare Trend.

S-MAX si Galaxy prezinta noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost de 203 CP. Acesta se alatura noilor motorizari diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP.

Gama de motorizari cuprinde doua propulsoare pe benzina Euro 5 de 145 CP si 203 CP, trei motorizari diesel Euro 5 de 115 CP, 140 CP si 163 CP si un diesel Euro 4 de 2.2 litri si 175 CP.

Suplimentar, noile modele primesc in premiera transmisia automata Ford PowerShift cu 6 rapoarte, tehnologie standard pentru noua motorizare pe benzina si optionala pentru motoarele diesel de 140 CP si 163 CP.

O intreaga paleta de tehnologii dedicate capitolului siguranta Ford isi face debutul odata cu lansarea celor doua noi produse europene, incluzand sistemul pentru monitorizarea unghiului mort si pilotul automat cu functie de pre-programare a vitezei maxime.

Noua linie de design a celor doua modele are menirea de a intensifica caracteristicile individuale, sportivitatea lui S-MAX si spatiul generos definitoriu pentru modelul Galaxy.

Romcar, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri