Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, are incepand din august un nou director general, care vine de la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.
Ghita s-a alaturat echipei manageriale a Hyundai Auto Romania in anul 2003. Mandatul directorului general al Trust Motors a inceput din data de 2 august 2010.

Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Narcis Ghita a absolvit Facultatea de Transporturi, specializarea Telecomenzi si Electronica in Transporturi, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, in anul 1993. In acelasi an si-a inceput cariera in domeniul FMCG, ocupand functii de conducere importante in cadrul unor companii nationale si internationale.

In anul 2002, Narcis Ghita a absolvit cursurile EMBA in cadrul CNAM – Paris, cursuri organizate in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti.

Hyundai Auto Romania il are din luna mai in functia de director executiv pe Dragos Magdalina, care a lucrat ca director de vanzari al Romcar, fostul importator al marcii Ford pe piata locala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri