Chevrolet va produce in octombrie monovolumul Orlando, iar vanzarile vor debuta in Europa in prima parte a anului 2011.
Noul MPV compact de la Chevrolet adopta un aspect mai indraznet, cu o linie coborata a acoperisului si o silueta inspirata de modelele crossover, pastrand in acelasi timp o parte frontala Chevrolet distincta si usor de recunoscut datorita grilei radiatorului.

Linia zvelta a acoperisului modelului Orlando este completata de pasajele rotilor proeminente si cu aspect puternic, care adapostesc roti cu jante de 16, 17 sau 18 inch.

Noul MPV Orlando va avea un rol cheie in cadrul ofensivei continue a produselor Chevrolet in Europa, asa cum ne explica Wayne Brannon, presedintele si directorul general al Chevrolet Europe: „Cu noul MPV Orlando incepe un program ambitios de lansare a sapte produse, care se va derula pe parcursul urmatoarelor 15 luni.”

Interiorul prezinta cele mai noi elemente de design de la Chevrolet, precum postul de conducere dublu, inspirat de modelul Corvette si lumina ambianta de fundal de culoare albastra pentru consola centrala. Totusi, automobilistii cu familie vor fi atrasi, de asemenea, de stilul amfiteatru in care sunt aranjate locurile de pe cele trei randuri de scaune ale modelului Orlando, de zona generoasa de incarcare si de numeroasele solutii de depozitare.

Modelul Orlando are la baza sedanul Cruze de la Chevrolet. Va fi disponibil un motor pe benzina de 1,8 litri cu o putere de 141 cp si doua unitati diesel, cea mai noua versiune a motorului Chevrolet de 2.0 litri dezvolta puteri de 131 cp sau 163 cp.

Clientii vor putea opta intre trei niveluri de echipare cu dotari standard pentru toate autovehiculele, care includ controlul electronic al stabilitatii, sase airbaguri, sistem de aer conditionat si oglinzi actionate electric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri