Chevrolet prezinta la Salonul Auto de la Paris modelul Orlando MPV si noul Aveo cu 5 usi.
Elementele de design ale noului Chevrolet Aveo includ partea frontala cu aspect agresiv cu farurile duble proeminente si cu grila dubla, panouri de caroserie compacte cu o linie a aripilor care urca si console spate scurte, manerele portierelor spate „mascate”, situate in montantii C.

Designul noului Aveo ne aminteste de modelul Spark.

O varianta sedan cu patru usi va fi lansata impreuna cu versiunea hatchback vara viitoare. Atat versiunea hatchback cat si cea sedan sunt autovehicule practice de mici dimensiuni, iar Chevrolet se asteapta ca noul Aveo sa atraga si familii.

Noul Aveo este mai lung si mai lat decat modelul actual, ceea ce ii asigura un interior spatios.

Panoul de instrumente, inspirat de la motociclete, include un tahometru analog combinat cu un vitezometru digital si lampi de avertizare.

Consola centrala beneficiaza de iluminarea de fundal de culoare albastra. Acesta este disponibil in culori asortate si se continua de la plansa de bord pana in portiera soferului si a pasagerului din fata.

Gama motoarelor pe benzina este alcatuita din doua versiuni de 1,2 litri (de 70 CP si de 86 CP), o unitate de 1,4 litri (100 CP) si una de 1,6 litri (115 CP). Pentru prima data, Aveo va fi disponibil cu doua versiuni ale unui motor diesel de 1,3 litri (de 75 CP si 95 CP ) care beneficiaza si de tehnologia Start/Stop.

Prima transmisie automata cu 6 trepte de viteza marca Chevrolet disponibila pentru un autovehicul de mici dimensiuni va fi oferita pe majoritatea pietelor ca dotare optionala pentru Aveo 1.4 si 1.6. Transmisiile manuale au 5 sau 6 trepte de viteza, in functie de motorul ales.

Sistemul de servodirectie electronica (EPS), controlul electronic al stabilitatii (ESC) si franele ABS vor fi dotari standard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri