Dacia isi va improspata gama cu 8 modele pana in 2015, cel mai interesant fiind un autoturism mic de oras, posibil la un pret mai mic decat Logan, potrivit focus.de.
Noul model entry-level va fi dezvaluit in 2015. Autoturismul va avea 3,6 metri lungime si 3 usi, la fel ca Renault Twingo.

Planificata pentru jumatatea anului 2012 este cea de-a doua generatie Logan, iar in 2013 un minivan, o camioneta si un sedan de clasa medie, mai mare decat Logan.

In 2014, este asteptat un pick-up care are la baza SUV-ul Duster. De asemenea, tot atunci vom vedea si modelele cu facelift Sandero si Duster.

Cu gama extinsa, Dacia va comercializa peste un milion de masini anual. Marca romaneasca nu are in plan fabricarea de coupe-uri sau decapotabile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri