Ford lucreaza in prezent cu 20 de furnizori pentru productia de la Craiova, 7 dintre acestia fiind pe platforma uzinei, a declarat presedintele Ford Romania, Dionisio Campos.
"Avem 19-20 de furnizori in Romania, nu sunt toti proprii, 5-6 sunt comuni cu Dacia. Pe platforma de la Craiova avem 7 furnizori", a spus Campos.

In prezent, Ford produce la Craiova 85 de unitati Transit Connect pe zi. Productia poate in orice moment sa creasca, daca va fi cerere.

Anul acesta, in primele 10 luni a produs peste 7.400 de unitati Transit Connect. O parte din masini au volan pe dreapta, fiind exportate in Anglia, principala piata pentru acest vehicul.

Seful Ford a mai spus ca in momentul in care uzina de la Craiova va produce la capacitate maxima, pe portile sale va iesi cate un camion la cinci minute, iar infrastructura ar putea deveni o problema.

Primul model fabricat integral in Romania de catre Ford il vom vedea la finalul anului viitor, productia incepand din 2012.

Compania Nationala de Vanzari a Ford Romania, infiintata la 1 august, are o retea de 37 de dealeri, iar pana la finalul anului viitor mai doreste inca 10.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri