Cornelia Scarlatescu este noul director al departamentului de asigurari de viata al companiei Astra-Uniqa.
Scarlatescu a fost director al departamentului de asigurari de sanatate la Omniasig, sef al departamentului de asigurari de sanatate si accidente ale persoanelor in cadrul Allianz-Tiriac si consilier pe probleme de asigurari de viata la ING.

"Obiectivele noului director al departamentului de asigurari de viata de la Astra-Uniqa sunt dezvoltarea segmentului de asigurari de sanatate, completarea portofoliului de produse de viata existent cu produse noi si adaptarea conditiilor existente la cerintele actuale ale pietei din Romania", potrivit reprezentantilor companiei. Scarlatescu isi propune sa acorde o mare atentie categoriei de produse pentru companiile corporative.

Compania de asigurari Astra-Uniqa a afisat in 2007 un volum total de prime brute subscrise de 374,054 milioane lei (circa 112 milioane euro), in special ca urmare a avansului asigurarilor de viata cu 333% fata de 2006.

Astra a fost infiintata in 1991. Principalii actionari ai companiei sunt Nova Trade, unul dintre cele mai mari holding-uri romanesti si Uniqa Group, liderul pietei austriece de asigurari. Astra-Uniqa are un capital social de 55 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri