Casa de avocatura Badea Clifford Chance l-a recrutat pe avocatul Costin Sandu, 31 de ani, in cadrul echipei de finante si piete de capital.
Costin Sandu a lucrat din 2010 pana in februarie 2011 in cadrul NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), iar din 2005 pana anul trecut in cadrul casei de avocatura D&B David si Baias.

Avocatul este specializat in domeniul serviciilor financiare, piete de capital, valori mobiliare si administrare de active, acumuland si experienta in aria fuziunilor si achizitiilor, precum si in cea corporate.

El vorbeste fluent limbile engleza si franceza, este membru al Baroului Bucuresti din 2005 si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2004 si, in 2005, un program de master in Drept Privat General in cadrul Universitatii Montesquieu - Bordeaux IV.

Departamentul Finance&Capital Markets, coordonat de Daniel Badea, managing partner al Badea Clifford Chance, are in prezent peste 20 de avocati.

Printre clientii Badea Clifford Chance in domeniul financiar se numara BCR, BRD, ING, Deutsche Bank, HSBC, CitiBank si Unicredit.

Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in iunie 2006. Entitatea opereaza sub numele Badea Clifford Chance si a fost implicata in mod constant in tranzactii de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc.

Badea Clifford Chance are in prezent o echipa formata din 50 de avocati, dintre care trei parteneri (Daniel Badea, Nadia Badea si Perry Zizzi).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri