Fost asociat in cadrul companiei de consultanta A.T. Kearney Romania, Andrei Cretu, in varsta de 29 de ani, s-a alaturat filialei locale a PricewaterhouseCoopers (PwC).
Andrei Cretu, cu o experienta profesionala de peste sase ani, va fi manager in cadrul departamentului de consultanta in management al PwC Romania.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, el are un MBA in cadrul Escuela Europea de Negocios (EEN), Salamanca, Spania.

In opinia sa, piata de consultanta in management din Romania nu a atins inca stadiul de maturitate, iar din punct de vedere al cosolidarii ofertei dinamica competitiva este destul de accentuata. Totusi, crede Andrei Cretu, clientii romani sunt deosebit de exigenti, asteptandu-se la recomandari concrete cu un impact clar, cuantificabil. “Vedem astfel o tendinta de a se pune foarte mare accent pe competentele operationale si de implementare ale consultantilor. Nu este suficienta o strategie frumos creionata, ci si o implementare reusita a acesteia”.

El se asteapta in continuare la un 2011 intens, in ascensiune fata de perioada precedenta din punct de vedere al volumului cererii, dar si al competitivitatii si cerintelor.

Totusi, vestile bune vin in doze mici. “Spun asta pentru ca am primit mai multe semnale imbucuratoare de la companii individuale. Fie ca se refera la stabilizarea cifrei de afaceri, la reusita unui process de restructurare cu un impact pozitiv in profitabilitate, la gandirea unei strategii de lansare pe o noua piata sau dezvoltarea unor produse care sa atace noi segmente, aceste vesti ne dovedesc ca pulsul mediului de afaceri romanesc incepe sa se stabilizeze”, afirma Andrei Cretu.

PricewaterhouseCoopers a anuntat recent numirea a doi noi parteneri in cadrul departamentului de consultanta pentru afaceri, Andrej Vizjak si Bogdan Belciu, care au lucrat, de asemenea, in cadrul A.T. Kearney.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri