Compania petroliera de stat din Azerbaidjan (SOCAR) isi va extinde reteaua de benzinarii din strainatate, cu accent pe statiile de aprovizionare cu carburanti din Romania, informeaza agentia de presa ABC.
Planurile de extindere au fost deja puse in aplicare in Ucraina, unde au fost deschise sapte noi benzinarii SOCAR, pentru ca in luna iunie sa le urmeze alte 17, potrivit declaratiilor presedintelui Rovnag Abdullaiev.

“In plus, in urmatorii doi sau trei ani vrem sa deschidem circa 300 de benzinarii sub brandul SOCAR in Romania”, a spus Abdullaiev in cadrul unei conferinte de presa de la Baku.

In Georgia, compania detine deja cea mai mare retea de benzinarii, care va atinge numarul de 100 de unitati in cursul acestui an.

Avand in vedere numarul de statii propuse pentru tara noastra, azerii doresc sa se plaseze in primii trei jucatori din domeniul petrolier in Romania.

SOCAR este prezenta pe piata locala din 2007, cand si-au facut publice intentiile de dezvoltare a unei retele vaste de benzinarii si achizitionare a rafinariei Arpechim pe care, in urma esuarii negocierilor, Petrom a decis sa o inchida.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri