O zi din viata lui Cosmin Vladimirescu, country manager pentru Romania si Moldova in cadrul MasterCard Europe, incepe cu cafeaua de dimineata si continua printre intalniri cu bancheri si conferinte telefonice in care subiectul principal de discutie il reprezinta cardurile. Vorbeste despre tehnologie, inovatie, plati cu cardul sau parteneriate si nu poate sa renunte la Blackberry-ul sau, de care are atasat un card contactless.
Se trezeste la 7 si isi bea cafeaua de dimineata impreuna cu sotia, inainte ca cei doi copii ai lor sa se trezeasca. Ziua de lucru a lui Cosmin Vladimirescu incepe in jur de ora 9 si se termina la ora 19, dupa care urmeaza seara, care este dedicata familiei.

„Plec spre birou in jur de ora 9 si ajung destul de repede. In masina dau o mare parte din telefoane, iar la prima ora imi citesc e-mailurile si imi fac strategia pentru ziua respectiva”, povesteste Cosmin Vladimirescu (foto), oficialul MasterCard pentru Romania si Moldova.

El are, in medie, doua intalniri si doua conferinte telefonice, iar fiecare dureaza in jur de doua ore. Intalnirile sale poti fi cu reprezentanti ai bancilor sau cu persoane din cadrul MasterCard, iar conferintele pot fi, spre exemplu, pe tema produselor.

„Am agenda pe Blackberry si o consult periodic. Vorbesc cam 2-3 ore zilnic la telefon si primesc in jur de 100 de e-mail-uri. Blackberry-ul este un telefon foarte bun, dar si foarte periculos din cauza ca provoaca dependenta”, explica zambind managerul MasterCard. In ciuda programului incarcat, el nu renunta la masa de pranz, dar uneori pranzul este luat la o intalnire cu clientii.

Exista si zile mai aglomerate in viata sa, mai exact atunci cand pleaca in calatorii de afaceri. „Plec de doua sau trei ori pe luna. Merg des in Republica Moldova si in tara sau in Europa. De exemplu, cand ma duc in Republica Moldova trebuie sa ma intalnesc cu 15 banci in trei zile, in medie ajungand sa am 5 intalniri pe zi”, afirma managerul MasterCard.

Cosmin Vladimirescu nu este doar un manger intr-o industrie a cardurilor, ci si un utilizator frecvent al acestora. Realizeaza peste 100 de tranzactii cu cardul pe luna, cardul contactless (atasat pe spatele telefonului mobil) il utilizeaza de aproximativ 15 ori pe luna, iar momentele in care plateste numerar sunt foarte rare.

Country manager-ul MasterCard prefera sa petreaca sfarsitul de saptamana in afara Bucurestiului, de asemenea alaturi de familie.

O ZI DIN VIATA UNUI MANAGER este un produs editorial exclusiv care prezinta saptamanal viata de business a celor mai puternici manageri din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri