Producatorul elvetian de ciment Holcim l-a numit pe Bogdan Dobre, 43 de ani, in functia de director al diviziei Betoane si Agregate in cadrul subsidiarei din Romania.

El ii va succeda lui Anastas Dimovski, ce a detinut conducerea divizie Holcim Romania din iulie 2008. Dimovski isi va continua cariera in cadrul grupului elvetian.

Bogdan Dobre (foto), care face parte din prima serie de angajati ai companiei, a inceput sa lucreze in Holcim in 2000. El a detinut, pe rand, pozitiile de manager regional de vanzari ciment si manager national de vanzari ciment. Anterior, el a mai lucrat pentru Danone.

Dobre a absolvit Facultatea de Chimie Organica din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma de tipul Executive Master of Business Administration (EMBA), acordata de Universitatea Tiffin, din Statele Unite.

“Ultimii ani au reprezentat o perioada plina de realizari si de impliniri, in ciuda crizei financiare, in care focusul nostru principal a fost orientarea catre nevoile clientilor si flexibilitatea in gasirea celor mai bune solutii pentru ei. Voi pastra aceasta strategie si la divizia de betoane si agregate,
utilizand experienta pe care am acumulat-o in ultimii zece ani pe piata cimentului”, afirma Dobre.

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de afaceri de 200 de milioane de euro anul trecut, in scadere cu 20% fata de 2009.

Holcim Romania detine in prezent doua fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare la Turda, 20 statii ecologice de betoane, cinci statii de agregate si un terminal de ciment in Bucuresti.

Piata locala a cimentului este controlata de subsidiarele locale ale Holcim (Elvetia), Lafarge (Franta) si HeidelbergCement (Germania).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri