Wael El Ghadban, cel care conduce de peste 11 ani operatiunile Top Brands Distribution, unul din cei mai importanti distribuitori locali, sustine ca revenirea economiei trebuie sa capete o mai mare amploare pentru ca efectele sa se resimta si in nivelul nostru de trai.
“Va trebui ca tendinta de revenire a economiei sa se confirme si in trimestrele viitoare, sa capete o mai mare amploare, pentru ca efectele sa se resimta in nivelul nostru de trai. Un trend pozitiv al economiei, desi timid, va putea antrena noi investitii, prin cresterea increderii, lucru care sper sa genereze o dezghetare mai rapida a tuturor domeniilor de activitate”, a declarat pentru wall-street.ro Wael El Ghadban (foto).

Colectivul cu care lucreaza este unul tanar, care nu s-a confruntat pana acum cu o criza financiara de aceasta amploare.

Pentru noi a fost o lectie, nu neaparat placuta, in care ne-am maturizat foarte mult, in care a trebuit sa invatam singuri atat din lucrurile bine facute cat si din greseli, din ceea ce au facut altii si din ceea ce am facut noi. In perioada de criza nu exita profesori, nu exista certitudine, nu exista experti imbatabili, piata reactioneaza diferit fata de ceea ce ai invatat si ai citit”, spune El Ghadban.

Daca inainte de criza financiara, “lucrurile erau mult mai relaxate si puteai sa faci si compromisuri”, in prezent situatia s-a schimbat, principalul cuvant fiind “precautia”.

“La nivelul Top Brands Group am realizat un plan de actiune, inca din 2008, care a luat in considerare si potentiala criza economica. Acest plan a reusit sa ne protejeze destul de mult, cred insa ca daca nu am fi ezitat sa implementam unele actiuni mai ferme, rezultatele ar fi fost mult mai bune”, afirma seful Top Brands.

In privinta posibilitatii revenirii consumului in acest an, Wael El Ghadban spera la o mentinere a consumului din punct de vedere al volumului. Insa, scumpirile anuntate in unele domenii, o parte din zona serviciilor, utilitatilor sau produselor de stricta necesitate, nu pot genera decat o scadere a consumului, adauga oficialul Top Brands.

Top Brands Distribution este parte a grupului Top Brands alaturi de Brands International, distribuitor al brandurilor Nespresso, Dupont si Habanos, de reteaua de magazine de tutun si accesorii El Unico si franciza La Casa del Habano. Compania este detinuta de Wael El Ghadban, de omul de afaceri cu cetatenie elvetiana Karim Allan Bandack si un alt investitor strain, ultimii doi fiind actionari la firma Brightlane LLC, ce detine restul de actiuni TBD.

Cititi si Seful Top Brands: Cine a facut greseli, le-a facut inainte de criza. 2009 a adus factura de plata

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri