Seful URBB, Hezy Ovadia (foto), este noul presedinte al asociatiei Berarii Romaniei, inlocuindu-l pe Jan Derck van Karnebeek, directorul general al Heineken Romania, care a condus asociatia din martie 2010, scrie Mediafax.
Asociatia a anuntat schimbarea intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, climatul economic instabil al anului 2010 a dus la o scadere a pietei berii cu 3,5%, la un volum de 17 milioane de hectolitri. Consumul pe cap de locuitor a fost anul trecut de 78 litri.

In ultimii doi ani piata berii a scazut cu 16%, vanzarile atingand cota maxima, de 20,2 milioane hectolitri, in 2008.
Circa 99% din berea vanduta in Romania este produsa local.

Asociatia Berarii Romaniei a fost infiintata in 2004 si are ca membri companiile Bergenbier, Heineken Romania, Romaqua Group, United Romanian Breweries Bereprod si Ursus Beweries.

Cele cinci companii au produs anul trecut 15,3 milioane hectolitri de bere, in zece fabrici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri