Intr-un context de piata extrem de dificil, in care aptitudinile si calitatile managerilor joaca un rol decisiv in lupta pentru supravietuire, exista specialisti sa vina in ajutorul oamenilor de afaceri: business coacherii. 9AM.ro a stat de vorba cu unul dintre cei mai reputati coach prezenti in Romania, Alain Cardon.
Nascut in Algeria, crescut in Egipt, educat in SUA si acum impartindu-si viata intre Franta si Romania, Alain Cardon a ales tara noastra pentru a deschide prima scoala de coaching de pe piata locala, in anul 2008, Metasysteme. Inca din 2002, acesta este certificat ca Master Certified Coach (MCC), iar in prezent este specializat pentru competentele sale in coachingul de echipe si cel organizational.

Dintre toate definitiile intalnite si sintetizate, cea mai usor de inteles este cea in care business coach-ul este prezentat ca o sinteza a diferitelor principii, metode, teorii si tehnici de succes preluate din principalele domenii teoretice, precum psihologie, management, dezvoltare personala sau sport de performanta. Toate acestea vin in intampinarea si in ajutorul managerilor, antreprenorilor sau oamenilor de afaceri, avand ca scop cresterea performantei si a profitului companiilor.

Citeste interviul complet pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri