Membrii LAWG au ales si un nou vicepresedinte - Gregory S. Reeder, recent numit country manager la Pfizer Romania, precum si un secretar general - Mihai Diamandopol, general manager la Abbott Products Romania.

Gigantul Pfizer numeste un nou sef pentru Romania

Gigantul Pfizer numeste un nou sef pentru Romania

„Printre cele mai importante obiective pe care mi le-am setat pentru LAWG se numara imbunatatirea continua a mediului de afaceri din sectorul farmaceutic din Romania, precum si facilitarea accesului pacientilor la tratamente inovatoare”, a spus Almin Adzovic (foto), intr-un comunicat de presa.

Anterior, conducerea LAWG era formata din Steve Warner (MSD Romania) ca presedinte si din Brendan O'Brien (Pfizer Romania) ca vicepresedinte. Atat Warner, cat si O'Brien si-au incheiat mandatele in Romania de curand.

Steve Warner, numit la conducerea Asociatiei Companiilor Farmaceutice Americane

Steve Warner, numit la conducerea Asociatiei Companiilor...

Citeste si:

Slovenul Adzovic (52 ani) este, de la 1 mai anul acesta, managing director al MSD Romania, inlocuindu-l pe Steve Warner.

Asociatia LAWG reuneste zece companii: Abbott, Amgen, AstraZeneca, Bristol Myers Squibb, Eli Lilly, GlaxoSmithKline (GSK), Johnson & Johnson, Merck Sharp & Dohme, Novartis si Pfizer.