Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, deschide un magazin LEM’S la Onesti, in urma unei investitii de 1 mil. lei.

Magazinul din Onesti se intinde pe o suprafata de 1.200 mp. Reteaua ajunge astfel la o suprafata totala de retail de peste 66.000 mp la nivelul intregii tari. ”Dupa ce in anii trecuti ne-am axat pe extinderea retelei de magazine, anul acesta a devenit primordiala extinderea gamelor de produse. Insa odata ce numarul de produse creste, in orasele in care avem magazine cu suprafete sub 1.000 mp, apare problema spatiului de expunere a produselor. Acesta este un motiv pentru care am decis sa inchidem magazinul din Onesti care avea o suprafata de doar 200 mp si sa deschidem altul pe o suprafata de peste 1.000 mp”, declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricii de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.350 de angajati.

Compania a inregistrat in primele trei luni ale anului o cifra de afaceri de 40,18 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri