SC Mecanica Fina Bucuresti SA a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit brut de 41.392 lei si unul net de 30.504 lei.
Veniturile totale ale societatii s-au cifrat la 6,156 milioane lei, din care 6,133 milioane lei venituri din exploatare, iar cifra de afaceri s-a situat la 4,513 milioane lei. Cheltuielile au totalizat 6,115 milioane lei, din care cheltuieli pentru exploatare - 5,776 milioane lei, informeaza Rompres.

La 30 iunie 2006, Mecanica Fina avea de recuperat creante in valoare de 1,551 milioane lei si de platit, in terme de maxim un an, datorii de 6,602 milioane lei.

Societatea Mecanica Fina activeaza in domeniul productiei de aparatura si instrumente de masura, verificare si control (cu exceptia echipamentelor de masura, reglare si control pentru procesele industriale). Societatea produce diferite tipuri de manometre, presostate, termostate, conectori, cronotahografe. Toate acestea sunt atestate metrologic si poarta marca Mecanica Fina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri