Compania Mefin Sinaia a afisat o pierdere de 4 milioane lei in 2006, cu 46% mai mare decat rezultatul obtinut la sfarsitul anului anterior, de 2,74 milioane lei, pe fondul unei comprimari a afacerii, potrivit raportului transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri a Mefin in 2006, a fost de 33,16 milioane lei, in scadere cu 7,8% fata de anul 2005. La sfarsitul anului 2005, compania a afisat o cifra de afaceri de 36,03 milioane lei.

Actiunile Mefin Sinaia sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti din martie 1997. Capitalul social de 13,23 milioane lei este integral privat. Pachetul majoritar apartine comapniei DCI Walbridge Partners din Cipru, care detine 79,63%. Ultima cotatie a companiei a fost de 2,00 lei in sedinta din 20 aprilie, ceea ce da o capitalizare de 10,58 milioane lei.

In luna iulie, compania a contractat un imprumut de 750.000 de dolari pe o perioada de 12 luni, cu o dobanda de 9%. Banii sunt acordati de actionarul majoritar sau de parti afiliate, iar societatea din Sinaia va garanta cu hala 200, terenul si utilajele aferente acesteia. Mefin Sinaia este specializata in producerea echipamentelor de injectie diesel si a diferitelor componente pentru industria de autovehicule.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri