Producatorul de lactate Albalact din Alba-Iulia a numit doi noi membri in cadrul Consiliului de Administratie (CA) al companiei, cu functia de vicepresedinti, printre care si fondatorul producatorului de medicamente Europharm Brasov, Mihai Miron.

Cel de-al doilea membru este medicul veterinar Ioan Dirzu, care lucreaza in cadrul Albalact de aproximatriv trei ani

Numirea a avut loc in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 15 ianuarie.

"Am propus numirea lui Mihai Miron in CA pentru ca il consideram un colaborator si un furnizor de incredere al companiei, dar mai ales pentru ca in cursul acestui an vom dezvolta produse din categoria baby food (alimente pentru copii) sub brandul Fulga, iar domnul Miron are competente in acest sector", a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact.

Miron detine o fabrica de lapte praf pentru copii si o ferma de vaci in judetul Alba. De profesie farmacist, Miron a infiintat fabrica de medicamente Europharm de la Brasov pe care a vandut-o ulterior grupului farmaceutic britanic GlaxoSmithKline.

Producatorul de lactate Albalact Alba Iulia a realizat, in primele noua luni ale anului trecut, o cifra de afaceri de 111,7 milioane de lei, o crestere de 64,3% fata de aceeasi perioada a lui 2006, cand cifra indica 68 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri