MedLife a investit circa 400.000 euro pentru dotarea noului Centru de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita, care ofera servicii medicale de intretinere si recuperare pentru copii si adulti, potrivit companiei.
Noul Centru de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala include o piscina cu sistem de recirculare pentru filtrarea permanenta a apei, o sala de kinetoterapie, un cabinet de electroterapie si un cabinet de masaj terapeutic si de intretinere.

Recuperarea pacientilor se va face prin programe specializate de inot, masaj terapeutic, programe de gimnastica pre si post natala si sedinte de kinetoterapie si hidrokinetoterapie.

Centrul se adreseaza pacientilor cu interventii chirurgicale cu sau fara imobilizare prelungita la pat, obezitate si osteoporoza, interventii chirurgicale ortopedice (proteze sold, genunchi, osteosinteze), contuzii, entorse, luxatii, fracturi, interventii neurologice dupa pareze, paralizii, distrofii musculare, accidente vasculare cerebrale si afectiuni reumatologice.

In primele trei luni din 2008, MedLife a realizat investitii de aproximativ 2,5 milioane dolari (1,6 milioane euro), care au fost directionate spre deschiderea Hyperclinicii MedLife Unirii, achizitia de echipamente medicale pentru dotarea unor specializari medicale din cadrul Hyperclinicii Grivita si lucrarile de amenajare si constructie a laboratorului MedLab din Cluj-Napoca.

MedLife a inregistrat in aceeasi perioada o cifra de afaceri de 7,2 milioane dolari (4,6 milioane euro), in crestere cu 95% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2007, cand cifra de afaceri a fost de 3,7 milioane dolari (2,3 milioane euro).

MedLife detine 32% cota de piata in Bucuresti pe segmentul serviciilor oferite clientilor corporati. MedLife are 635 de angajati din care peste 400 sunt medici si personal medical. In tara, MedLife are 120 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife. Incepand cu luna octombrie 2006, IFC este actionar al MedLife cu o pondere de 20%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri