Primaria municipiului Suceava va plati 500.000 de lei pentru a cumpara sistemul de iluminat public din localitate de la compania E.ON Moldova Distributie, anunta NewsIn.
Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa, de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a explicat ca procedurile privind achizitionarea retelei de iluminat public de la E.ON au demarat in a doua jumatate a anului 2007.

Sistemul de iluminat public din municipiul Suceava este format din 229,04 kilometri de retea, stalpi, lampi si transformatoare. In urma negocierilor dintre Primaria Suceava si compania E.ON Moldova Distributie, s-a stabilit ca pretul pe care municipalitatea il va plati pentru iluminatul public este de 500.000 de lei. Contractul va fi aprobat de Consiliul Local Suceava dupa care va fi organizata o licitatie pentru desemnarea unei firme care sa gestioneze si sa modernizeze reteua de iluminat public.

„Sunt foarte mari probleme, cablurile sunt imbatranite, unele sunt vechi de 40-50 de ani. Cum E.ON nu a investit mai nimic, ci doar a intretinut reteua, preluarea acesteia este singura solutie pentru asigurarea iluminatului public in municipiul Suceava”, a explicat Lungu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri