Mega Image a deschis un nou magazin in Bucuresti, in locatia fostului La Fourmi Camil Ressu, dupa o investitie de 260.000 de euro si isi va continua expansiunea si planurile anuntate la inceputul anului cu deschiderea de noi magazine in capitala, a anuntat compania.
Mega Image a finalizat la 1 septembrie 2008 achizitia lantului de magazine La Fourmi, astfel incat reteaua a crescut cu 14 magazine, ajungand la 38 de supermarketuri in Bucuresti, Ploiesti si Constanta. Astfel, procesul de integrare si conversie a inceput inca de la inceputul lunii septembrie, iar magazinul La Fourmi Camil Ressu a fost inchis timp de o luna, pentru procesul de transformare.

"Mega Image este acum cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea de 35 de magazine ce acopera mai mult de jumatate din oras. Aceasta noua deschidere demonstreaza ca ne continuam planurile ambitioase de dezvoltare pentru Mega Image. Dorim sa ne intarim pozitia de lider pe piata din Bucuresti", a declarat director general al Mega Image, Xavier Piesvaux.

Noul magazin Mega Image Camil Ressu va oferi pe o suprafata de vanzare de 350 mp sortimentatia magazinelor de mici dimensiuni Mega Image, respectiv aproximativ 4.000 de produse. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia consta nu numai in sustinerea noilor concepte, dar si introducerea de tehnologii noi si un nou mobilier in magazin si s-a ridicat la 260.000 euro.

Grupul belgian de supermarketuri Delhaize a anuntat la sfarsitul luni martie ca a semnat un acord privind achizitia companiei La Fourmi, detinatoare a 14 supermarketuri in Bucuresti, contra sumei de 18,6 milioane euro. Grupul a declarat ca veniturile obtinute in 2007 de cele 14 supermarketuri achizitionate se ridica la aproximativ 30 milioane euro.

Reprezentantii companiei au mai spus ca vor investi circa 3,5 milioane euro in reorganizarea celor 14 unitati La Fourmi, intentionand sa finalizeze rebranding-ul magazinelor pana la sfarsitul lui 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri