Producatorul de bunuri de larg consum Procter&Gamble (P&G) isi propune sa angajeze, pana la finalul lunii iunie, 30 de persoane pentru Centrul Regional de Achizitii din Bucuresti, potrivit declaratiilor Ramonei Brad, directorul de relatii externe al P&G.
“Majoritatea angajarilor se vor face pentru pozitia de procurement buyer, pe diverse limbi straine, cum ar fi germana, franceza, italiana, olandeza, poloneza, turca. Toate pozitiile au ca cerinta principala cunoasterea foarte buna a limbii engleze, la care se adauga o alta limba straina din cele mentionate mai sus”, a declarat, pentru Wall-Street, Ramona Brad (foto).

Potrivit acesteia, un “buyer” va fi responsabil de executarea contractelor negociate intre birouri sau fabrici P&G din Europa si furnizori

“Un «buyer» asigura realizarea achizitiilor prin operarea de sisteme care verifica plata la timp a facturilor catre furnizori, livrarea bunurilor sau serviciilor catre fabrica sau biroul P&G de care sunt responsabili, sau se ocupa de achizitia unui anumit produs (de exemplu un component chimic folosit in procesul de productie) la nivelul mai multor tari”, explica directorul de relatii externe al companiei.

De asemenea, P&G va asigura un training in sistemele de operare (SAP, Access, Excel etc.), in timp ce in cadrul unor programe diverse noii angajati vor putea sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si leadership.

“In plus, vom angaja si purchasing managers, care au ca atributii managementul unei echipe de 5-15 angajati sau eficientizarea unui proces complex din Procurement Center (Centrul Regional de Achizitii)”, a adaugat Ramona Brad.

Centrul Regional de Achizitii din Bucuresti a fost deschis in anul 2005 si are ca scop externalizarea activitatilor de achizitii din Europa, intr-o singura locatie-Bucuresti.

Cei peste 150 de angajati ai centrului lucreaza in echipe organizate fie pe branduri P&G, pe arii de spending sau pe locatii (fabrici sau birouri P&G), fie pe proiecte speciale. Centrul desfasoara tranzactii anuale de peste 150 mil. dolari, potrivit datelor furnizate de companie.

In paralel cu aceasta serie de angajari, P&G va incepe in luna martie procesul de recrutare pentru noua fabrica de sampoane si produse de ingrijire a parului din orasul Urlati, judetul Prahova. Potrivit Ramonei Brad, compania va trece prin doua etape majore de recrutare: martie-iunie 2009 si ianuarie-martie 2010. Investitia in noul centru de productie se ridica la peste 100 mil. dolari.

Prima faza a procesului de recrutare va genera 300 de locuri de munca.

Cu o traditie de aproape 170 de ani, Procter&Gamble a fost infiintata in Statele Unite, desfasurandu-si in prezent activitatea in peste 180 de tari.

Portofoliul companiei include produse din categorii precum detergenti, produse de igiena feminina, scutece pentru copii, produse de infrumusetare si produse alimentare.

P&G este prezenta in Romania din anul 1992. In 1995, P&G a realizat in Timisoara o investitie in productia detergentilor si a inalbitorilor, cu o valoare de peste 40 de milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri