Lantul de restaurante KFC a inaugurat o noua locatie in Bucuresti, in Gara de Nord, dupa o investitie de 650.000 euro, iar in primul an de la deschidere, oficialii companiei se asteapta pentru aceasta locatie la o cifra de doua milioane de euro, venita din vanzari.
"Daca anul 2008 a fost un an profitabil si bun din punct de vedere al mersului afacerilor, KFC mentine trendul ascendent si la inceput de 2009. Prima investitie pe acest an se regaseste in noua locatie deschisa- restaurantul KFC din Gara de Nord, iesirea dinspre Grivita", au spus reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Investitia in noua locatie, care are o capacitate de 150 mp si 90 de locuri la mese, se ridica la suma de aproximativ 650 de mii de euro. In noul restaurant clientii vor fi serviti de 50- 60 de angajati.

KFC Gara de Nord este al 13 restaurant deschis in Bucuresti, iar numarul restaurantelor deschise in tara a ajuns la 33 de locatii, inclusiv KFC Chisinau deschis la sfarsitul anului trecut, in Centrul Comercial MallDova.

Politica extindere KFC nu se opreste aici. Reprezentantii companiei tintesc in continuare orasele cu un numar mare sau mediu de locuitori, de unde s-au primit semnale pozitive din partea locuitorilor care-si doresc un restaurant KFC in orasul lor.

In 2008, KFC a investit peste 3,5 milioane de euro in extinderea retelei. In 2008, KFC a deschis 8 locatii dintre care 3 in Bucuresti (KFC Beldiman, KFC din Centrul Comercial Liberty Center si KFC din Baneasa Shopping City), iar in tara au fost deschise noi locatii in Arad, Targu- Mures, Suceva, Craiova, in timp ce in Constanta a fost inaugurat cel de-al treilea KFC din oras. Restaurantele KFC Romania au inregistrat, in 2008, o cifra de afaceri de 40,5 milioane de euro cu o crestere de 25% fata de anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri