Mittal Steel a preluat pachetul majoritar de actiuni al operatorului galatean Romportmet contra sumei de 47 de milioane de dolari.

Kap Singh, directorul general al Mittal Steel Galati a declarat ca decizia de integrare a Romportmet in portofoliul Mittal Steel este in concordanta cu eforturile permanente ale companiei de eficientizare a costurilor pentru toate unitatile pe care le detine in Romania.

Mittal Steel este cel mai mare producator mondial de otel, avand operatiuni in 14 tari, pe patru continente.

Mittal Steel integreaza toate aspectele productiei moderne de otel, pentru a avea un portofoliu cuprinzator, de produse plate si lungi.

In 2004, Mittal Steel a avut venituri de 22,2 miliarde de dolari si livrari de hotel de 42,1 milioane de tone.

In Romania, Mittal Steel detine Mittal Steel Galati - cea mai mare companie privata din tara si cel mai important producator integrat de otel - precum si combinatele Mittal Steel Iasi, Mittal Steel Hunedoara si Mittal Steel Roman.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri