Garrigues Portugal, filiala portugheza a celei mai mari case de avocatura din Peninsula Iberica si din Europa Continentala, opereaza in Romania incepand cu luna aprilie 2009, prin alaturarea avocatilor portughezi echipei de avocati romani a birourilor Garrigues din Bucuresti.
Aceasta decizie reflecta strategia internationala a Garrigues de expansiune pe pietele din Europa Centrala si de Est, care a debutat cu deschiderea Garrigues Polska la Varsovia, in ianuarie 2007. Garrigues va deveni astfel prima casa de avocatura portugheza din Romania care furnizeaza servicii integrate conform dreptului romanesc.

Echipa portugheza din Bucuresti, care include un partener de origine portugheza, Miguel Marques dos Santos, si un asociat portughez, Gonçalo de Almeida Costa, are capacitatea de a oferi consultanta transfrontaliera permanenta companiilor portugheze care investesc in Romania.
Garrigues Romania ofera servicii atat clientilor locali cat si celor straini, incluzand, printre altele sectoare cum ar fi, imobiliare, constructii si infrastructura, banking si finante, dreptul consumatorului si al concurentei, parteneriate public-private, energii regenerabile si dreptul muncii.

“Inaugurarea Garrigues ‘Portuguese desk’ si sosirea avocatilor portughezi in Romania este un raspuns la cerintele pietei in care comunitatea de business portugheza s-a dezvoltat considerabil. Suntem incantati sa putem pune la dispozitia companiilor portugheze expertiza noastra de pe piata locala ", subliniaza Mihai Mares, Managing Partner Garrigues Romania.

Nominalizata anul acesta de catre Chambers & Partners pentru premiul Cea mai buna casa de avocatura portugheza, Garrigues Portugal detine doua birouri, la Lisabona si Porto, si are in portofoliu companii multinationale si locale, companii de marime medie si entitati private importante. Cu zece parteneri si peste 100 de avocati practicanti, firma este prezenta in majoritatea ariilor relevante in dreptul afacerilor.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri