Ana Holding estimeaza o cifra de afaceri de 100 milioane euro in acest an, in scadere cu 25-30% comparativ cu 2008, a declarat George Copos, patronul holdingului.
"In ianuarie si februarie am mers foarte prost, in martie putin mai bine, dar anticipez o scadere cu aproximativ 25-30% a cifrei de afaceri pe intregul an", a spus George Copos.

El a adaugat ca sumele investite de Ana Holding in proiecte blocate in prezent din cauza crizei se ridica la aproximativ 200 milioane euro.

"Poate si eu am pierdut o suta - doua sute de milioane (n.r.: de euro), dar consider ca romanii nu si-ar fi schimbat mentalitatea fara aceasta criza", a mai spus Copos, citat de NewsIn.

Pentru Ana Imep SA Pitesti, patronul holdingului estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in scadere de la nivelul din 2008, de 42 milioane euro.

Copos a precizat ca a facut restructurari semnificative in cadrul companiei Ana Imep, disponibilizand 300 de angajati, din 1.000. "Am facut restructurari la toate companiile din cadrul holdingului - si la hoteluri, si la Ana Imep -, dar, in general, au plecat oameni care nu erau performanti", a mai spus Copos.

Holdingul controlat de George Copos include companii precum Ana Hotels, Ana Imep, Ana Pan, Ana Trans International si Ana Aslan Health Spa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri