City College, Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield, ofera o oportunitate educationala unica in Bucuresti: programul de prestigiu Executive MBA al Universitatii Sheffield, un program inovativ conceput pentru managerii zilelor noastre care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele profesionale, dar care, in acelasi timp, nu isi pot intrerupe cariera.

Programul MBA este oferit in Europa de Sud-Est din 1993, devenind astfel primul EMBA oferit in regiune. In Bucuresti programul este oferit din anul 2006 avand in fiecate an 60 de cursanti middle si top manageri.

Universitatea Sheffield este una dintre cele mai vechi si bine cotate universitati din UK si din lume mereu clasata in top 100 cele mai bune universitati la nivel mondial si este cotata constant in topul celor mai performante 20 de universitati britanice. De asemenea, Sheffield apartine acelui 1% din cele mai bune universitati din lume.

Astazi cu aproximativ 24.000 studenti din 124 tari si un staff de 600 de membri , Universitatea Sheffield este o alegere foarte buna pentru tinerii studenti.

CITY College este facultatea internationala a Universitatii Sheffield si este localizata in Grecia. Unind Marea Britanie cu regiunea sud –est europeana CITY College ofera oportunitatea studentilor de a studia pentru o diploma britanica de top a Universitatii Sheffield in regiunea lor.

CITY College a fost fondat in anul 1989 si pe parcursul a 20 de ani a reusit sa consolideze una dintre cele mai puternice institutii educationale din S-E Europei.

In 2009 CITY College si-a continuat activitatea ca Facultate Internationala a Universitatii Sheffield astfel devenind cea de-a sasea facultate a universitatii britanice si singura localizata in afara granitelor Marii Britanii.

Comunitatea CITY/ Sheffield are studenti si un corp profesoral format din membri din mai mult de 15 tari. Aceast mix de culturi si ideologii adauga valoare la experienta de invatare din cadrul CITY/Sheffield intr-un mediu cu adevarat international.

O diploma a Universitatii Sheffield

CITY College si Universitatea Sheffield garanteaza calitatea educatiei si valoarea practica a unei diplome recunoscuta pe plan international. Odata cu incheierea cu succes a programului Executive MBA, absolventii vor obtine diploma Universitatii Sheffield.



Executive MBA – Structura Programului

Special creat si adresat top managerilor, programul Executive MBA este format din doua cicluri de predare a cate 11 weekend-uri si 2 saptamani de studiu (2ani). Datorita flexibilitatii programului managerii nu sunt nevoiti sa isi intrerupa cariera pentru a participa la acest curs.

Fiecare modul este predat intr-un singur weekend (Vineri dupa-amiaza, Sambata si Duminica), iar participantii au de ales intre 4 specializari:
  • MBA in General Management
  • MBA in Marketing
  • MBA in Finante
  • MBA in Logistica
Cursantii MBA din cele trei tari se intalnesc in cele 2 saptamani de studiu, una in Salonic, Grecia si una in Sheffield, UK. Rezultatul acestui mix international este intotdeauna impresionant.

Procedura de admitere


Corpul profesoral exclusiv international din tari ca si : UK, SUA, Canada si Grecia prezinta cursul cu o viziune internationala si experienta profesionala vasta .

Programul este predat simultan in trei orase: Salonic, Bucuresti si Belgrad iar la anul va fi predat in Kiev si Istanbul.

Diploma si Acreditare din partea Chartered Management Institute


Programul Executive MBA al Universitatii Sheffield la CITY College a fost aprobat de catre Chartered Management Institute (CMI), UK, deoarece atinge clar scopurile calificarii de top a CMI: Executive Diploma in Strategic Management and Leadership. Asadar, odata cu obtinerea diplomei MBA din partea Universitatii Sheffield primesc si prestigioasa diploma din partea CMI.



Acreditare AMBA

In 2007 programul Executive MBA al Universitatii Sheffield a obtinut acreditarea din partea AMBA (Association of MBA’s)




Alatura-te unui network international puternic!


Programul Executive MBA al CITY College este predat cursantilor din aproximativ 15 tari. Astfel, li se ofera posbilitatea de a-si impartasi practicile de afaceri, a-si imbogati experienta profesionala, a interactiona cu alte culturi. Legaturile create in cadrul programului MBA reprezinta o mare valoare a acestui program.

Multe companii prestigioase din Romania: Microsoft, Vodafone, Oracle, Raiffeisen Bank, Pepsico, Orange , Petrom-OMV etc si multe altele din Sud-Estul Europei aleg programul Executive MBA al CITY- University of Sheffield pentru pregatirea managerilor de top.

Descarca formularul de aplicare de inscriere

Pentru mai multe informatii:

Alina Vasile
Country Manager
Mosilor Business Center
Calea Mosilor 158, Bucuresti, 020883, Romania
Tel: +(4021)315.27.23
Fax :+(4021)312.18.33
Email: avasile@city.academic.gr
www.city.academic.gr/exed




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri