Rino Tizzanini este, incepand cu luna septembrie a anului curent, noul director general al lantului de hipermarketuri Interex, in locul lui Stanislas Mainfroy, care si-a incheiat mandatul in vara acestui an.
Tizzanini va administra si dezvolta reteaua Interex din Romania, lantul numarand in prezent 12 magazine in toata tara.

Potrivit CDE R Interex, companie care opereaza in Romania lantul de magazine Intermarche, Rino Tizzanini va administra si dezvolta reteaua de la nivel local. Noul director al retailerului francez are o experienta in domeniu de noua ani, pe functii de conducere in cadrul Spar si Profi. Fostul director general Stanislas Mainfroy, care si-a incheiat mandatul in aceasta vara, a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale.

Interex a deschis primul magazin din Romania in 2002, la Ploiesti, iar reteaua numara in prezent 12 magazine. Compania a avut in 2008 o cifra de afaceri de aproximativ 103 milioane de euro, iar in prezent are peste 630 de angajati. CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care opereaza supermarketurile Intermarche, precum si magazinele specializate Ecomarche, Netto, Bricomarche, Veti, Roady si Restaumarche.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri