Compania Nationala de Cai Ferate (CNCF CFR) SA a inregistrat in primele 10 luni din 2009 o cifra de afaceri de 881.754.460 lei, in scadere cu 6,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand cifra de afaceri a fost de 946.689.079 lei.
"In primele zece luni ale anului 2009, CNCF CFR SA a asigurat coordonarea circulatiei pentru un numar mediu zilnic de 1.594 trenuri de calatori ale Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori, 450 trenuri de marfa ale Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa (include locomotive izolate, trenuri locale de marfa si trenuri directe de marfa) si 580 trenuri de calatori si marfa pentru operatorii feroviari privati", se arata in informarea CFR, potrivit NewsIn.

In aceasta perioada, CNCF CFR SA a inregistrat datorii in valoare totala de 2.511.301.270 lei, din care 1.093.744.158 lei la bugetul de stat si 1.417.557.112 lei la societatile distribuitoare de energie electrica. De asemenea, creantele operatorilor catre companie, in aceasta perioada, se ridica la 893.950.536 lei.

Principala sursa de venit a Companiei Nationale de Cai Ferate „CFR” S.A. o reprezinta Taxa de Utilizare a Infrastructurii Feroviare (TUI), cu o pondere de 96% din total venituri, veniturile bugetare avand o pondere de 4%. Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA desfasoara o activitate de interes public national - realizarea transportului feroviar pe calea ferata, un serviciu public esential pentru societate si contribuie la libera circulatie a persoanelor, marfurilor si a bunurilor in interiorul tarii si peste granita, in conditii ecologice, eficiente si de siguranta.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri