Grupul de firme Trend Consult, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training, a deschis in Polonia al doilea birou din afara tarii.
Investitia necesara pentru deschiderea locatiei din Polonia s-a ridicat la 150.000 de euro. Trend Consult detine 70% din actiunile biroului extern, restul fiind proprietatea unui partener local.

“Deschiderea biroului din Polonia face parte din strategia grupului de a deveni un partener regional pentru companiile cu prezenta in CEE (Europa Centrala si de Est – n.red.) care doresc sa deruleze campanii de pregatire a personalului unitare si coerente in tarile in care activeaza”, a declarat Adrian Florea, managing partner Trend Consult.

In 2008, grupul de firme a iesit pentru prima oara in strainatate, dupa deschiderea unui birou in Austria, care a necesitat investitii de 300.000 de euro.

Trend Consult a anuntat pentru prima oara ca doreste sa deschida inca un al doilea birou extern in martie 2009, locatiile vizate la acea data fiind Polonia si Germania. In iulie 2009, Florea declara pentru Wall-Street ca Polonia va gazdui cel de-al doilea birou extern al grupului.

Grupul de firme a fost infiintat in 2000 de catre Adrian Florea si Sabin Gilceava. In prezent, Trend Consult este detinut de sase romani, patru dintre acestia fiind si consultanti, iar ceilalti sunt investitori privati.

Incepand cu 2007, Trend Consult a devenit un grup cu patru divizii: Lime Experience (training pentru customer service), ETRO Learning (platforma eLearning), Eagle's Flight Central Europe (training experiential) si Sales Academy (training de vanzari).

Printre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training se numara firme ca Ascendis, Codecs, TMI, Human Invest, For People sau Trend Consult.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri