Medical Finance, integrator de solutii tehnice si financiare in domeniul medical, va inaugura la sfarsitul saptamanii o clinica de cardiologie, in urma unei investitii de circa 700.000 de euro, a declarat pentru Wall-Street Daniel Badic, director executiv in cadrul companiei.
Noua clinica Medicard, situata in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, este un proiect la cheie pe care Medical Finance il va preda la inceputul lunii martie.

“Clinica reprezinta o investitie in echipamente medicale pentru profil cardiologie de 600.000 de euro, iar investitia in site, in amenajarea acestuia, cat si in structura de rezistenta a cladirii, cu toate modificarile necesare a mai costat inca 100.000 de euro”, spune Daniel Badic (foto).

Proiectul a fost integrat de Medical Finance si finantat de Unicredit Leasing in conditii de “pricing” foarte bune pentru sectorul medical privat, spune Badic. Mai multe detalii nu au putut fi date din cauza clauzelor de confidentialitate din contract.

“Am cochetat de anul trecut cu acest proiect, pe care il consideram foarte special pentru ca se afla in interiorul unui spital judetean de urgenta si practic reprezinta o externalizarea a serviciilor pe profil cardio. Este un proiect la cheie , clientul nostru beneficiind de intreaga expertiza tehnico-financiara a echipei Medical Finance”, explica Badic, adaugand faptul ca noua clinica va fi condusa de Dr. Dan Mircea Negoita .

Noua clinica ofera servicii de cardiologie interventionala, angiografie si angioplastie periferica, electrofiziologie, ecografie cardiaca Doppler, monitorizare Holter ECG, monitorizare Hotler a tensiunii arteriale, teste de efort.

Pentru pacienti, clinica va fi operationala incepand cu 20 martie, dupa terminarea ultimelor training-uri si punerea in functiune a ultimelor echipamente medicale, insa deschiderea oficiala va fi vineri, 5 martie, in prezenta a peste 50 de medici specialisti cardiologi din tara, si a medicilor de familie din judetul Buzau. Odata cu dechiderea clinicii se va desfasura la Buzau simpozionul “Cardiologie Invaziva in actualitate”, simpozion dotat cu puncte EMC si organizat de Medicard, cu sprijinul Grupului de Lucru de Cardiologie Intervgentionala al Societatii Romane de Cardiologie.

Proiectul a fost initiat in luna mai a anului trecut
cu ocazia congresului de radiologie, iar dupa un studiu de fezabilitate facut de specialistii Medical Finance , pe baza informatiilor oferite de client , a fost evidentiata oportunitatea de afacere . Din echipa de medici cardiologi a Medicard vor face parte Dr. Lucian Zarma si Dr. Emanuel Radu care vor utiliza echipamentul angiograf Innova 2100IQ produs de General Electric , echipament cu ajutorul caruia se vor efectua proceduri de diagnostic si proceduri interventionale.

Medicard va avea in echipa medicala peste 10 medici colaboratori, la care se adauga inca 10-12 angajati reprezentand pesonalul administrativ si asistentele medicale.

Totodata, clientii vor beneficia si de servicii post-interventionale. Medicard va avea pentru inceput 5 paturi post-interventional, cautandu-se solutii pentru extinderea acestor servicii. “Pentru inceput, acestea sunt suficiente, deoarece pacientul nu sta mai mult de 24 ore dupa ce se face interventia respectiva. Interventiile nu sunt chirurgicale, sunt minim-invazive facute cu ajutorul angiografului, pacientul necesita anestezie locala la locul punctionarii arterei pe care se intervine. Angiograful achizionat este dotat cu un detector digital de ultima generatie, actul medical fiind unul foarte exact”, detaliaza Badic.

Ca proiect de investitii pentru Medicard in viitor, Medical Finance vrea sa extinda numarul de paturi pentru perioada postoperatorie si intr-un viitor relativ mediu se doreste si constructia unei locatii tot in interiorul spitalului care sa deserveasca exclusiv noii clinici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri