Grupul Carrefour, cel mai mare operator de hipermarketuri de pe piata, va deschide maine al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, amplasat pe bulevardul Drumul Taberei, nr. 124.
Noul magazin are o suprafata de 430 mp si va cuprinde o gama de aproximativ 6.200 de produse, dintre care aproximativ 1.000 articole marca proprie.

Carrefour Market va fi deschis de luni pana sambata, intre 8:00 - 22:00 si duminica, intre 8:00 - 20:00. Magazinul are 5 case de marcat si 50 de angajati.

In urma cu o luna, Carrefour a deschis primul supermarket din Bucuresti, amplasat in cartirul Militari, in urma unei investitii de 0,5 milioane de euro.

Grupul Carrefour este, potrivit propriilor estimari, cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial cu mai multe tipuri de magazine: hypermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate.

In Romania, grupul are in prezent 22 de hypermarketuri si 26 de supermarketuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri